Je bent net afgestudeerd, hebt een leuk huis, een fijne relatie, kortom je hebt je leven op de rit maar dan op een avond voel je een knobbel in je borst.
Het overkwam me toen ik 26 was (eind oktober 2015).  Ik begon aan een lange strijd en hield een blog bij over mijn gevoelens, de behandelingen (volledige borstamputatie, chemo, bestraling, (mislukte) IVF) en ondersteunde dit met veel foto's. Je vindt deze blog door rechts boven in de hoek te klikken op "Mijn vorige blog" .


Helaas kreeg ik twee jaar na mijn eerste diagnose te horen dat de borstkanker is uitgezaaid (2017) en begon mijn gevecht opnieuw. Een jaar na mijn tweede diagnose heb ik besloten om opnieuw een blog te beginnen. Niet alleen om mijn verhaal te delen maar ook voor mezelf. Door te schrijven leer ik te dealen met mijn ziekte. Leer ik omgaan met verschillende emoties en hoop ik door mijn verhalen terug te lezen, dat ik in moeilijke tijden kan relativeren.

He Cancer, you picked the wrong bitch! Ik zal vechten en accepteer het niet dat ik van binnen opgegeten word! 

 

Wil je graag een melding van mij krijgen zodra ik een nieuw verhaal heb geschreven? Meld je dan hieronder aan en ik zorg dat je op mijn mailing list komt. Voel je niet verplicht!

 

Liefs Naomi