I hate you cancer!

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 11:54

Godverdomme. Kanker wat haat ik jou! Ik haat alles aan je. Hoe je mensen ineens ziek kan maken! Hoe je het leven van mensen overhoop haalt. Wie ben jij om deze macht te hebben. Ik haat je! Zo'n haat en woede heb ik nog nooit gevoeld!

 

Jij klote kanker probeert ook het leven van een oud collega uit de kroeg, jonge vader, levensgenieter en een prachtmens over te nemen. Niels is zijn naam. Hier zijn wij het niet mee eens. Ik wil niet dat jij hem wegneemt van dit leven. Niels en ik staan redelijk hetzelfde in deze situatie . Positief blijven en vechten is ons doel. Jij klote kanker gaat dit niet winnen zonder dikke vette strijd. Ik moest laatst erg lachen. Ik werd door Niels gebeld maar miste de oproep en had een voicemail. Deze ging als volgt: ha Naomi, die dikke andere kankerlijer hier....ik moest lachen. Want het is de trieste waarheid....maar deze kankersituatie maakt wel dat ik mn ei bij hem kwijt kan. Weten dat er iemand is die hetzelfde doormaakt doet me goed. Nouja.. Liever niet maar ik weet dat ik Niels kan appen. We hebben niet veel contact maar das oke.

 

Enige tijd leek hij de strijd van jou gewonnen te hebben. Maar jij, klote kanker, kwam terug. Er werd tegen je gevochten als een malle. Maar het mocht niet baten. Je bent sterk... Verschrikkelijk vies hoe sterk je bent .... Vandaag las ik het nare nieuws dat jij, klote kanker, ook in Niels zijn hersenen bent gaan zitten. Ik las het bericht en tranen kwamen omhoog. Daarnaast voel ik woede... Ik ben zo kwaad. Fuck you cancer! Echt! Ik moest schrijven, mn woede en angst delen. Dit soort momenten maken me zo intens bang. Ik wil die onzekerheid verdomme niet. Ik wil jou niet en ik wil niet dat jij bepaalt hoe en wanneer ik en mijn lieve ex collega het leven mogelijk gaan verlaten. Ik blijf vechten en ik merk dat mijn mede kankerlijer dit ook doet. Niels, mocht je dit lezen dan wat woorden van een andere kankerlijer: keep fighting. Stay strong! Ik geef om je, denk aan je en weet dat je niet alleen bent in deze klote strijd.

 

Klote kut kanker..... Nogmaals IK HAAT JE, tot op het bot dat je hebt besmet! Ik walg van je!

 

ps. Wil nje mijn verhalen via de mail? Meld je aan via de hompage


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Milou
4 jaar geleden

:( FTKK

Niels
4 jaar geleden

Dankjewel lieve Naomi

Paula
4 jaar geleden

Ja, #!&*$#!!!!
Heel goed dat je deze kant van die k-kanker ook met ons deelt. ๐Ÿ˜กโค

Carin van der Vorst
4 jaar geleden

gvd f**k cancer

Eerin
4 jaar geleden

Wat fucking goed dat je dit uit....
Respect!

Wim van Hout
4 jaar geleden

Je woede is terecht, Fuckin Cancer DIE. Let life live.....
Sterkte ook voor Niels, ook al zijn dit maar woorden. Ik meen ze wel.

Martie
4 jaar geleden

๐Ÿ