Dromen zijn bedrog...... Nou, was het maar zo'n feest!

Gepubliceerd op 7 oktober 2018 om 22:49

Dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan droom ik nog.
Ik voel je adem en zie je gezicht, je bent m'n OOM die naast me ligt!!

(Ja, hier mag best even om gelachen worden!)

 

Tja, dat was mijn versie van dit liedje toen ik nog een kleine Naomi was! What the hell....waarom zou je zo iets zingen haha. Dromen zijn maar rare dingen. Je gaat naar bed, slaapt en opeens ben je een superheld, droom je over vreemde dieren, klim je op een mega grote berg van snoep of droom je dat je kanker hebt en het leven niet zo mooi is als dat je had gehoopt....

Dat laatste is wat mij afgelopen week overkwam en wat ik soms wel vaker voel. Ik droomde dat ik ziek was en alleen nog maar in bed kon liggen. Dat ik nog maar één borst had en dat ik een mager ding was. Ik droomde dat ik dood zou gaan en dat iedereen enorm verdrietig was. En toen werd ik wakker. Het moment waar je normaal gesproken denk: ppffff het was maar een droom. En heel even, heel even had ik het gevoel dat alles maar een droom was. Nog wat slaperig liep ik naar de badkamer en deed de douche aan. Ik draaide me om en zag mezelf in de spiegel en daar was die nare waarheid: er was maar één borst....en toen besefte ik me dat ik daadwerkelijk ziek ben.
Zo jammer! Want even was ik alles vergeten en voelde ik me weer Naomi zonder ziekte. Ik voel me namelijk vaak best wel goed en dan kan ik het maar slecht geloven dat ik ziek ben. Soms hoop ik dan dat er elk moment iemand gaat vertellen dat dit alles een zieke grap is. Maar helaas het is niet zo! Gelukkig besefte ik me ook dat de andere dingen die ik had gedroomd niet de waarheid zijn. Een beetje geschrokken en wat teleurgesteld stapte ik onder de douche en overdacht ik mijn droom.

She turned her cant's into cans, and her dreams into plans! And my plan is to survive this nightmare!

 

Liefs Naomi!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Leanne
4 jaar geleden

Ja, lieveke x

Maikel kiss
4 jaar geleden

Knuffel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb